Miltä sinä haluaisit kuulostaa?

Ämyri tekee musiikkituotantoja, sävellyksiä, sovitusta, äänitystä, miksausta ja masterointia. Palveluihimme kuuluvat myös logo- ja graafinen suunnittelu, musiikin julkaiseminen, tiedotuspalvelut sekä promokuvaus.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja löydetään yhdessä oma saundisi.

Ämyri:

Kimmo Komu

Moi, oon Kimmo! Tuottaja, säveltäjä ja sellanen käytännön pyörittäjä tässä meidän firmassa. Mulla on sekä lauluntekijän että soitinrakentajan paperit, joten kitaroiden huollotkin meikäläiseltä onnistuu.

Projekteissa minimalismi kiehtoo, mutta en silti halua tehdä asioita pienesti. Jalat maassa ja pää pilvissä. Oon siis ihan hulluna kaiken uuden luomiseen, kerro mitä tehään ja mä oon messissä. Tehään se isosti!

Antti Tuure

Moro! Olen Antti. Muusikkona olen kokenut musiikin monimuotoisuuden metalli-ja progerock-bändeissä sekä maailmanmusiikki-sävytteisissä kokoonpanoissa. Viime vuosina oon luonut juurevaa ja syväluotaavaa musiikkia yhdistellen elektronisia ja akustisia instrumentteja.

Visuaalinen puoli on myös vahvuuteni, koska olen koulutukseltani arkkitehti. Graafisesta suunnittelusta kiinnostuneena oonkin Ämyrin logovastaava.

Saan tässä lähiaikoina tohtorinopinnot valmiiksi, ja vaikka en nimenomaisesti musiikin saralla valmistukaan tohtoriksi, niin laitetaanko tuotantosi silti sfääreihin? Ota rohkeesti yhteyttä ja lähdetään yhdessä tutkimaan tätä maailmaa!

Ville Vuorela

Moro! Olen Ville, musiikkituottaja lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Tuotan pääasiassa elektronista poppia, drum and bass:ia ja muuta bassomusiikkia. Vaikka mun oma musa ei oo kevyimmästä päästä, olen silti älyttömän lepposa ja rauhallinen kaveri.

Diggailen luoda uusia soundeja, ja tuottamisen lisäksi olenkin kiinnostunut ohjelmistotuotannosta ja tekoälyn loputtomista mahdollisuuksista musassa, ja kaikessa mitä sen ympärille liittyy. Pistä viestiä, niin viedään hommat uudelle tasolle!